Saturday, April 30, 2011

...love...

...love gave people wing
therefore people could fly...

but me... i got no wing... because i got no lover...

but...

i got my family who care 4 me so much...

love them so much...

MODE : love... ~~~(>,<)v~~~


...aduhai...

aduhai cik habibahhuera...
next week da nk final...
ketaq lutut semua dah ada nie...
mati2... ho ho ho...

Sunday, April 10, 2011

~my passion~








Tuesday, March 22, 2011

...tuah...

tuah ayam nampak kat kaki... tuah manusia sapa yang tahu kan??
mcm2 bnda jadi baru2 ni...laptop rosak... hati sakit...
rasa mcm give up gila...rasa mcm x mo teruskan ja... bunyi semua negative ja...
semua x elok... tapi sedar x sedar bnda2 ni la yang merencah idup kita... yang mewarnai idup kita... cuba bayangkan idup kita mcm sebatang highway yang lurus berbatu2... sure boring kan...

kita selalu x puas hati dengan apa yang kita ada... sbb... kita selalu mendongak kelangit n kita lupa untuk tunduk kebawah... x salah kalau kita tunduk sejenak... muhasabah diri... cuba kita bandingkan diri kita ngan orang yang lebih teruk dari kita untuk sejanak... maka kita akan lebih mensyukuri nikmat yang telah dikurniakan kepada kita...

so... bila dilanda musibah... tutup mata... tundukkan kepala... and bersyukur... mungkin ini dapat memberikan kita satu perasaan yang menenangkan...

~berkasan terhadap saya... mungkin anda ptt cuba... (>,<)v

Wednesday, February 16, 2011

...at last...

finally...
aku da memiliki DSLR aku sendiri...
even second hand n da mcm outdated ja...
tapi ada aku puas hati...
ha ha ha...
sapa2 nk jadi model??

Friday, November 12, 2010

...final da abis...

aduh...
panat bertarung...
akhirnya abis dah...
tu pun rasanya tak berapa leh perform...
tapi whattodo???
usaha sudah...
buat sudah...
takal ja la...

Sunday, October 31, 2010

...argh...

next week da study week...
pastuh exam... adoi la... apa pun tak study ag ni...
sapa2 ada petua nak share time study nie bawak2 la berkongsi yee....
~la la la la... bila hati menyanyi...